begin    vorige >>    


Toelichting vangschalenHet maken van houten vangschalen en vangbakken is een specialiteit van de xylomaan, een van de scheppende magische rollen van oromaan ZALiX.

Magische vangschalen en vangbakken kunnen gebruikt worden om op een vrij subtiele manier negatieve energie en duistere entiteiten weg te vangen uit een ruimte. Er is vrij veel magische fantasie nodig om vangschalen aan de praat te krijgen. Wie gelooft in negatieve energie en duistere entiteiten heeft waarschijnlijk voldoende magische fantasie om baat te kunnen hebben bij magische vangschalen.

Het achterliggende idee van de open schaalvorm is dat allerlei vormen van magische negativiteit zich niet kunnen voorstellen dat zo'n open en transparante vorm een soort val kan zijn maar dat is het stiekem wel. Het is vooral de aantrekkingskracht van de uiterlijke schoonheid van de schalen die funest is voor negativiteit. Ze gaat er heerlijk in liggen en kan dan niet meer overeind komen.

Af en toe de schaal buiten omkeren en uitblazen zorgt ervoor dat heel wat negatieve magische fantasie uit een ruimte verwijderd wordt. Het grote voordeel van een vangschaal is dat men vrijwel ongezien kan werken. Dit kan een uitkomst zijn wanneer huisgenoten bang zijn voor magische fantasie en er niks mee te maken willen hebben.

 
Copyright - ZALiX - 2018 / 2020