begin > toverkunst > betoveringen > metabetoveringen Metabetoveringen


Metabetovering gedachten - Deze metabetovering beschermt ZALiX tegen ongewenste toverkracht van door hem opgemerkte fantasie die in de geest rondzwerft.

Metabetovering toverstokken - Deze metabetovering zorgt voor toverkracht van de toverstokken die ZALiX maakt en gebruikt.

Metabetovering medicijnhout - Deze metabetovering geeft de medicijnhouten die ZALiX ontwerpt, maakt en uitleent helende kracht. Dit type helende toverkracht is niet afhankelijk van magisch zelfbewustzijn. Hierdoor werkt medicijnhout ook voor tovenaars die volgens TAO beter nog niet in magie kunnen geloven en die zich dus nog geen tovenaar wanen.

Metabetovering Toverslag - Deze metabetovering maakt van veel verhalen in weblog Toverslag schrijfbetoveringen. Het betreft alleen de verhalen waarvan ZALiX tijdens het schrijven dacht: 'Jemigdepemig, dit verhaaltje lijkt wel een schrijfbetovering'.

Metabetovering ZALiX - Deze metabetovering zorgt ervoor dat ZALiX merkbaar invloed uit gaat oefenen op de wereld zodat ook andere mensen in de gaten krijgen dat er een godin van het toeval bestaat (TAO) waarmee je kunt overleggen middels dat toeval.
 
Copyright - ZALiX en TAO - 2019 / 2021