begin > toverkunst > toverfonds


      


ToverfondsIk heb geen bijdrage nodig om te kunnen toveren want toveren is onvoorwaardelijk en dus gratis. Daardoor zal menigeen me voor niet goed wijs houden en daar is best wat voor te zeggen. Ik kan me echter geen paradijs voorstellen met geld dus ik neem alvast een voorschot op een gelukkige toekomst door in principe weg te geven wat ik over heb. Er kan geen echt vrije wereld ontstaan met behoud van geld dus ooit moet het opgedoekt worden. Tot die tijd wordt me van hogerhand een toverfonds ter beschikking gesteld.

Als het iemand niet lijkt te lukken een onvoorwaardelijke tovenaar als serieuze mogelijkheid te zien zal er een donatie gevraagd worden zodat het net lijkt alsof zelfs ZALiX geld nodig heeft. Wie een donatie moet doen dient zich te realiseren dat de geloofwaardigheid van de tovenaar toeneemt naarmate men een hogere donatie geeft dus hoe krachtig de uitwerking is van de oromaan en zijn diensten en producten bepaalt men zelf. Het is overigens ook mogelijk om zonder tegenprestatie een donatie te doen, wat dat betreft is deze website inspirerend genoeg ter bevrijding van logisch wantrouwen.

Om geen misverstanden in het leven te roepen: er is hier niks te koop. Het is niet mogelijk om het magisch eigendomsrecht over te dragen, wat dat betreft kan men het beste het auteursrecht als voorbeeld nemen. Ook dat is niet overdraagbaar, zelfs niet tegen een torenhoge vergoeding. Wel is het mogelijk producten van ZALiX te huren tegen een betaling van 1 xylo. Meer informatie over de xylo is elders op deze website te vinden.

Het heeft voor ZALiX geen enkele zin om donaties te vragen want AL is zijn boekhouder tot op de laatste cent. Dat betekent dat iedere cent die ZALiX te veel heeft wordt afgeroomd middels defecte apparatuur, per ongeluk niet verrekende kortingen, medische kosten en overige tegenvallers die dus in werkelijkheid geen tegenvallers zijn maar correcties. Via een donatieorakel adviseert ZALiX over de te geven donatie en wie zelfs dat niet serieus kan nemen is kennelijk niet in staat om de magische wereld serieus te nemen. Dat is op zich een goede reden om met de staart tussen de benen te maken dat je wegkomt. Kssst!

 
Copyright - ZALiX - 2018