begin > toverkunst > betoveringen > u-betoveringen u-Betoveringen


u-Betovering B - Als iemand het in zich heeft om te toveren komen er meestal ernstige problemen omhoog als men weg blijft lopen voor dat vermogen. Dit is telkens overbodig maar zie dat de vluchtende tovenaar maar eens duidelijk te maken en dan is mijn uitvlucht steevast om het lichaam aan te vallen door middel van negatieve fantasie. Wie dan nog steeds op de vlucht gaat wordt door mij nog krachtiger tot de orde geroepen. Dit kun je beschouwen als het begin van ziekte maar dat wil absoluut niet zeggen dat je daar dood aan zou moeten gaan. Met elke ziekte kun je als tovenaar overleven en weer helemaal gezond worden.

u-Betovering E - Ik geef je weer een nieuwe oefening. Je krijgt een raar soort verlammende kramp in je rechter hand. Natuurlijk is er weer eens niets mis in fysiek opzicht zodat er geen enkele reden is om naar de huisarts te gaan maar ik ga je wel bang maken met die hand zodat je wat meer respect krijgt voor de logische gevolgtrekkingen van je moeder over haar pijnlijke handen en ik wil deze magische poppenkast tegelijkertijd gebruiken als betovering tegen de logische angst in de geest van je moeder.

u-Betovering A - De plotselinge stijve knie heeft voor veel vraagtekens gezorgd maar nooit liet A zich verleiden om zich serieus met knie-hekserij bezig te gaan houden. Als resultaat van dit magisch zelfvertrouwen gaat de knie ook weer plotseling minder stijf worden om uiteindelijk slechts in de herinnering als stijve knie voort te bestaan.

u-Betovering T - De ziekte die T denkt te hebben is geen lichamelijke besmetting en komt ook niet door een insectenbeet. Het is ook geen duistere betovering uit een land waar vreemde krachten bestaan want mijn vreemde krachten bestaan overal. Het is slechts een vergissing in de kracht van de eigen magische fantasie van een tovenaar. Deze verwilderde fantasie in de ziel gaat kalmeren en er komt verbinding tussen het magische kind en het magische ik van de te volwassen geworden vrouw waardoor de negatieve fantasie vanzelf tot de orde wordt geroepen en de ziekte zal verdwijnen.
 
Copyright - ZALiX - 2019