begin > orakelkunst > orakel zalixOrakel Zalix


Vraag hier een verhaal op uit toverboek Zalix*.


Zalix 7Tijd is slechts een beleving, mogelijk alleen een menselijke. Een onderdeel van de tijdsbeleving is tegenbeweging. Hoe meer haast we hebben, hoe sneller de tijd lijkt te verlopen. Ik vermoed hierbij zelfs een niet rechtevenredige verhouding. Als je twee keer zoveel doet op een dag zou het wel eens kunnen dat de tijd gevoelsmatig drie of vier keer zo snel gaat. Wie een gevoel van haast heeft kan dus het beste stilvallen. Dit stilvallen moet wel lang genoeg duren om echt in een ander belevingstempo terecht te komen. Afhankelijk van hoe lang men gehaast geleefd heeft kan dit dagen, weken, maanden of zelfs jaren duren. Wie de tijd neemt krijgt hem dus ook echt.


Zalix* De verhalen in dit toverboek zijn ontstaat via een trance waarin de fantasie van Zalix en de fantasie van TAO met elkaar worden vermengd. Uit deze smeltpot ontstaan bizarre verhalen en denkbeelden die in staat zijn veel emotie op te roepen bij weldenkende mensen.

Disclaimer: De oromaan draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de in deze verhalen aangeboden informatie noch voor de gevolgen van het lezen van die informatie.


 
Copyright - ZALiX - 2017