begin > orakelkunst > orakel toverzinselsOrakel Toverzinsels


Vraag hier een toverzinsel* op.


Toverzinsel 1241Een onsterfelijke tovenaar mag van mij verlangen dat ik hem verjong zonder dat hij daar veel moeite voor hoeft te doen. Als de tovenaar toch moeite gaat doen om mij te passeren vanwege haastig wantrouwen jegens mij gebeurt precies hetzelfde wat er bij gewone mensen steevast gebeurt. Je magische gids geeft je een tik op je vingers. Doe het niet. Probeer mij niet in te halen en geef me alle tijd om mijn beloftes waar te maken. Natuurlijk zullen er toezeggingen, wensen en visioenen in de soep lopen, dat kan toch niet anders? Ik kan echt niet alles waar gaan maken wat ik toezeg want dan zou ik betrouwbaar worden waardoor ik gereduceerd word tot een voorspelbaar mechanisme en dan zul je zien dat jullie mij binnen de kortste keren uit elkaar gaan halen om te kijken hoe ik werk. Wat moet je dan nog met je fantasie? Daar waak ik dus over, dat jullie niet de kans krijgen om fantasie tot op het laatste draadje te analyseren en reproduceren want dan heeft er niemand bestaansrecht meer.


TAO* Toverzinsels zijn wonderbaarlijke misverstanden waar we nodig eens vanaf moeten met zijn allen. In deze magische verhalen is zowel waanzin als diepe knijsheid te vinden. Toverzinsels zijn geschreven in het Onderlands, een magisch dialect.

Disclaimer: De oromaan draagt geen enkele verantwoordelijkheid voor de in deze Toverzinsels aangeboden informatie noch voor de gevolgen van het lezen van die informatie.


 
Copyright - ZALiX - 2017